Espresso Accessoires

Espresso kopjes en glazen zijn in veel soorten en maten te krijgen. Exclusieve kopjes, elegante glazen tot de eenvoudigste ontwerpen. Voor iedere espressodrank is er dan ook een ander soort glas: cappuccino kopjes, latte macchiato glazen, espresso cups, etc. Mooie Kimbo cappuccino glazen vindt u bijvoorbeeld op Koffie Thee Plaza. Deze glazen hebben bijvoorbeeld een dubbele wand zodat uw espressodrank warm blijft . Doorzichtig glas zorgt tevens voor een prachtige uitstraling waarbij u de diverse lagen van uw espressodrank goed kunt zien.  
 

Koffiemolens

Geniet u graag van versgemalen koffiebonen? En maalt u deze bij voorkeur zelf? Dan is een koffiemolen een must-have! U kunt kiezen tussen diverse koffiemolens. Ook koffiemolens zijn afgewerkt met een topdesign. Een van de belangrijkste dingen  waar u op moet letten bij een koffiemolen is de maalgraad. Hoe meer maalgraden, hoe meer u de espresso kunt malen zoals u zelf wilt. Een koffiemolen is werkelijk een onmisbaar espresso accessoire voor de echte espressoliefhebber.
 

Melkopschuimers

Een andere espresso accessoire is een melkopschuimer. Melk kan op een aantal manieren geklopt worden om melkschuim te krijgen. De beste manier om dit te doen is met een (automatische) melkopschuimer. Veel melkopschuimers hebben een kan waarin de melk wordt verwarmt. De melkopschuimers zijn van metaal, RVS of kunststof. Melkopschuimers zonder kan verwarmen de melk niet en zijn vaak veel voordeliger en kleiner. De meeste melkopschuimers verwarmen eerst de melk en maken er daarna melkschuim van (warme melk met luchtbelletjes erin). Ook tussen melkopschuimers is veel keuze. Kiest u een melkopschuimer met kan, zonder kan, of vindt u een opbergbaar snoer belangrijk?
 

Reinigingsproducten

Een van de belangrijkste punten bij uw espresso apparaat is het regelmatig reinigen en onderhouden van uw espressomachine. Daarom zijn hier uiteraard ook veel espresso accessoires voor te krijgen. Een van deze accessoires is  vloeibare ontkalker. Deze verwijdert achtergebleven kalkresten. Een andere manier om uw espressomachine te reinigen is met ontkalkingspoeder. Ook hiermee worden achtergebleven kalkresten verwijderd. Reststoffen kunnen ook verwijderd worden met tabletten!

Crème brûlée bij uw espresso

Crème brûlée bij uw espresso Op zoek naar een heerlijk dessert voor bij u

Lees meer >>

Appelflappen en espresso’s

Appelflappen en espresso’s Niets is zo lekker als een heerlijk versgebakken appelflap b

Lees meer >>

Tips voor een goede espresso

1. We gaven al aan dat espresso het lekkerst is met versgemalen koffiebonen. Het beste is om vers

Lees meer >>

Crème brûlée bij uw espresso

Crème brûlée bij uw espresso Op zoek naar een heerlijk dessert voor bij u

Lees meer >>